pojke eller flicka?!

åhh va spännande det är nu när det börjar närma sig på riktigt, 70 dagar kvar till BF! 
Är du en liten pojke som ligger där inne eller kanske en liten flicka, oavsätt så är du hjärtligt välkommen lilla du.
 
Något som inte är så spännande just nu är det som händer med mitt ansikte....
Jag började få lite utslag runt näsan och vid hakan redan i vecka 15, men då trodde jag att det var eksem och behandlade det med en kortisonsalva. Jag har haft utslagen lite till och från fram till nu i april när jag och Edvin åkte till Turkiet och utsatte oss för lite mer sol än vanligt. Just den veckan var det som om ansiktet fick nog och blommade upp med full kraft! 
Jag såg helt förjävlig ut och smärtan som medföljde ska vi inte prata om. 
Jag fick sluta med smink och ligga under ett parasol varje gång vi var ute i solen och gråten var aldrig långt borta...
 
sista dagen med smink.
 
Jag har googlat mina symptom och är nu ganska säker på att det är perioral dermatit som jag har drabbats av, men med kötider utan dess like inom vården så kommer jag att få svar på exakt vad det är och varför jag har drabbats tidigaste den 5 maj. 
Under tiden så har jag bestämt mig för att undvika mjöl, mjölk och socker. Jag ska motionera mer och dricka mängder med vatten samt endast smörja ansiktet med aloe vera när det kliar och svider.
 
Jag är en ganska stark person i vanliga fall och jag bryr mig inte i någon större utsträckning i vad andra tycker och tänker om mig och att gå utan smink är inga problem verken på jobb eller hemma, men just nu skulle jag göra nästan vad som helst för att få gömma mig bakom ett tjockt lager smink eller liknande så att folk runt om mig kan sluta göra mig påmind om det jag har i mitt ansikte! 
 
Jag kanske ska införskaffa en tröja med texten: Hej, jag är gravid och har drabbats av en hormonrubbning i min kropp som har lett till att mitt ansikte ser ut som det gör, snälla fråga mig inte om det! 
 
Jag förstår att folk är intresserade och att dom bryr sig men när man mår skit över hur man ser ut så vill man inte bli ständigt påmind hela tiden med frågor och gissningar om varför just jag har drabbats! 
 
Hej du "vackra" ansikte! 
 
/ Jessica 
 
 
 
 
 
 

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0