Bebisen lyser med sin frånvaro….

Bf+7 idag och fortfarande ingen bebis så långt ögat kan nå....
Den gångna veckan har verkligen varit en berg och dalbana både för mig och Edvin, känslorna har spretat åt alla håll och kanter och det har växlat mellan glädje och förtvivlan, hopplöshet och pepp.
Vi stöttar varandra och Edvin stöttat definitivt mig till 1000 i denna väntan, men nu börjar det bli jobbigt och SVETTIGT i denna olidliga värme. Stackars lilla bebis som ska få bo i denna kvava lägenhet...jag förstår att du hellre ligger kvar i magen. 
 
Men Idag känns det hoppfullt iaf. Jag och Edvin har varit hos barnmorskan för kontroll och allt såg bra ut föutom lite hög puls på plutten förmodligen pågrund av värmen, men så hade det varit för alla bebisar idag tydligen.
Barnmorskan trodde med största sannolikhet inte att jag skulle gå över tiden ytterligare än vecka iaf, det hade börjat hända saker sa hon :D så nu håller vi alla tummar och tår för att hon ska ha rätt.
 
Nästa inlägg på bloggen SKA handla om hur svettigt och varm det är på natten med en liten bebis vid sin sida så det så! 
Nu ska vi äta köttfärslimpa made by Edvin och njuta av att bara vara vi 2 en liten liten stund till.
 
 

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0