Kriga för vår rätt till mat!

 
Nu har vi lämnat underbara Hawaii bakom oss och vi sitter just nu i en snygg och bekväm hyr bil Påväg mot santa Cruz. 
Men vägen hit blev inte som vi hade tänkt oss, så klart! 
 
Vi gick upp 04.00 igår och begav oss till flygplatsen i Maui för att hinna med vårt flyg som skulle avgå 06.08.. men flyget var försenat en timme på grund utan att en anställd inte hade dykt upp!! :S 
Vårt anslutande flyg till los Angeles skulle avgå kl 08.00, så för min och Edvins del var detta riktigt dåliga nyheter och sämsta ursäkten jag någonsin hört för att skjuta fram flyget en timme! 
 
Jag och Edvin satte oss ner för att vänta och under tiden så åt vår matlåda och köpte varsin kaffe på starbucks. 
Flyget avgick som sagt kl 07.00 och vi anlände i honolulu kl 07.35 på andra sidan av flygplatsen så klart! 
Vi tog en shuttlebuss och håll våra förbannade tummar och kommer fram till vår gate precis när dom stänger dörren till planet!!! Och enligt policy så får man inte öppna dörren igen om den en gång har stängts... Även om det är 20 minuter kvar tills planet ska lyfta! 
 
Fan, helvete, och många andra fulla ord dök upp i våra ordförråd.  
 
Tanten bakom disken beklagade och frågade om vi ville att hon skulle boka oss till ett senare flyg? 
Hon kunde erbjuda oss ett flyg som avgick kl 21.40!! Jaaaa jag är så sugen på att spendera 14 timmar på flygplatsen woho! NOT. 
Men vad ska man göra? Vi fick ju köpa dom jävla biljetterna, och under tiden som vi drog vårt kort så önskade vi en smärre olycka åt denna idiot som inte dök upp och gjorde sitt jobb denna morgon! 
 
Efter att vi betalt för 2 nya biljetter så säger jag till Edvin att vi ska gå bort till Go Airlines ( flygbolaget som orsakade vår försening ) och kräva lite rättvisa i form utan mat och internet! 
 
Först så får vi höra att det finns tyvärr inget dom kan göra. 
 
Deras ansvar är att ta oss från Maui till honolulu och det har vi gjort påstår en av deras anställda.
 
JA men ni glömde den lilla detaljen med att ta oss hit i tid påpekade vi.
OCH tack vare er försening så missade vi vårt anslutande flyg, vår första natt på hotellet i los Angeles och vår hyrbil plus att vi ska spendera hela dagen här, utan mat påpekade vi oxå. 
 
Efter lite om och men så kommer den anställda tillbaka med en matkupong som hennes chef har skrivit under som täcker lunch för 24 dollar! 
Då frågar jag om denna chefen endast äter 1 gång om dagen? 
Det är 14 timmar vi ska vara här och inte 4! 
 
Efter ytterligare lite om och med så har vi skrapat ihop hela 54 dollar i matkuponger :P och allt känns genat lite bättre, trots den enorma väntan! 
 
Men vi överlevde även dessa 14 timmarna och vi sov på sin höjd 2 timmar på planet över till los Angeles och nu sitter vi i bilen och diggar till musiken från radion under vår 6 timmars långa bilresa till santa Cruz och san fransisco :D 
 
Snart är det dags för mat rast och kanske en liten power nap? 
 
Vi är lyckliga att vi är i Kalifornien nu iaf och vi ska njuta av varje minut här i san fransisco och sedan i vår stad <3 los Angeles. 
 
Kramar från the city of angels. 
 
/Jessica 
   


Kommentarer
Sara aka Svenne

Oj vilken röra! Tur att du/ni visar var skåpet ska stå så ni fick mer dollar att käka för ;) igår var jag på Liseberg med Rebeckas klass :D hehe! Ha det toppen! :)

2013-06-13 @ 07:07:27
Tobbe o Katharina

HAN SOM INTE DÖK OPP.
TOG SIG ETT MORGON DOPP.
HAN FLÖG FRAM PÅ SIN BRÄDA.
KOM PÅ ATT HAN GLÖMT ATT STÄDA.
HAN TITTA PÅ KLOCKAN TÄNKTE OCH SA.
NOGON ANNAN FÅR FLYGA TILL HONNULULU I DA.

HOPPAS ATT NI NJUTER UTAV ERA SISTA VECKOR UTE I VÄRLDEN.
PS
BLIR DET OM NORDPOLEN HEM ?



2013-06-14 @ 17:25:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0