Saving some money...

Tjena :D Det är nu man skulle behöva några grymma snåltips, har ni några på lager??
 
Jag tänkte jag skulle berätta hur vi gick till väga när vi bokade vår jorden runt resa.
Först och främst så skrev vi upp alla länder som vi gärna skulle vilja besöka, läste på om dom olika destinationerna och tog bort nårga och la till några andra, sen så gick vi till en resebyrå på väla bara får att få någon slags pris uppfattning. 
Vi åkte hem igen och planerade om ytterligare en gång, sen så skickade vi iväg vår rutt till kilroy som vi har hört är rätt vassa på det här med reseplanering.
Några dagar senare får vi svar med ett pris som för oss låter helt orimligt, det kändes lite hopplöst efter det som ni säkert kan förstå.
Vi gjorde om vår rutt ytterligare och gick iväg till ur och skur för att se vad dom hade att säga om saken.
5 dagar senare får vi tillbaka ett svar som var bättre än kilroys men ändå inte enligt våra önskemål.
 
Vi hittade Momondo.se och blev glatt överraskade när vi kunde boka alla våra resor där för 10.000 kr mindre än var kilroy kunde erbjuda och 7 tusen kr mindre än var ur och skur kunde erbjuda.
 
Jag tror absolut att man kan komma undan ännu billigare än vad vi har gjort bara man orkar och vet var man ska leta ;D men vi är nöjda iaf. Nu håller vi tummarna för att inga företag ska kursa eller liknande, läste igår att SAS var illa ute :S 
 
109 dagar kvar till avresa woop woop 
 
 
// jessica 
 


Kommentarer
Sara aka Svenne

Bra jobbat! :D

2012-11-12 @ 14:39:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0