Bali

Bali- Drömmarnas Ö

Utanför turistmagneten gömmer sig fantastiska upptäckter; vulkaner, orörda stränder, magnifika hindutempel, mysiga byar och de gästvänliga invånarna. Missa inte denna pärla på din backpackingresa. Bali är den enda hinduiska staden i hela Indonesien, vilket gör att ön skiljer sig otroligt från resten av regionen kulturellt.

 
Kuta-Legian-Seminyak

Erbjuder långa stränder och otroliga vågor. Perfekt för dig som vill surfa! Många restauranger, barer och affärer trängs längs stranden.

 

Nusa dua

Fantastisk sand, färre turister och en lugnare atmosfär än Kuta. Här finns de exklusiva hotellen.

 

Lovina beach

Ligger på den norra kusten, har svart vulkansand och få turister. Det här är den perfekta platsen för dig som vill ta det lungt, dyka, snorkla och se delfiner!

 

Sanur

Är omringad av korallrev och erbjuder massor av mysiga strandhotell, restauranger och butiker. På grund av de väldiga klipporna går det bara att simma under högvatten.

 

Jimbaran beach

Har färre hotell, färre turister och en otrolig strand. Den är perfekt för segling och simning. Här kan du njuta av en underbar skaldjursmiddag direkt på stranden i solnedgången.

 

Dreamland beach

Har tills nyligen varit en av de gömda skatterna på Bali. Endast några få i lokalbefolkningen och hemlighetsfulla backpackers kände till stranden, som nu har blivit otroligt populär bland backpackers. Den vita sammetslena stranden och de gigantiska vågorn är underbara, men akta dig för starka strömmar.

 

Uluwatu

Erbjuder den bästa solnedgången på hela ön och det är den perfekta platsen för alla hard-core-surfare.

 

Mat och dryck på Bali

Missa inte specialiteterna: Nasi goring - stekt ris, ägg och grönsaker, Saté - små grillspett med ris och jordnötssås, Babi guling - grillad gris, Mie goring - stekta nudlar med grönsaker och ev kött, Glöm inte att njuta av maten tillsammans med den inhemska ölen Bintang. 

 

Information från Kilroy.se

 
 
 
 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0