nya zeeland

Nya zeeland- äventyrslandet

Bäst av allt på Nya Zeeland är verkligen lokalbefolkningen "Kiwis". Träffa dem över en pint och en fotbollsmatch på den lokala puben, de är fantastiskt vänliga och har en härlig humor. Men det kan vara svårt att förstå deras breda dialekt och slang som de för övrigt använder väldigt ofta. Nya Zeeländarna älskar även att göra sig roliga över Australiensarna. Så om du har ett "Aussie-skämt" redo kommer du att bli älskad på stört.

 

Roliga aktiviteter

Nya zeeländare har antagligen en annan genuppsättning än vi övriga för finns det något annat land i världen där man hittar så många galna upptåg och aktiviter? Här kan alla tillfredställa sina äventyrsbehov, you name it och du finner det här!

 

Naturupplevelser

Om du är ute efter naturupplevelser har du en hel del att välja mellan. Visste du att mer än 30% av landets yta består av naturreservat. Nordön erbjuder bland annat glaciärer och möjligheten att lära känna den ursprungliga Maorikulturen. På sydön i Kaikoura kan du åka på valsafari och längre söderut på en segeltur längs vackra Milford Sound. Här finns chansen att se vulkaner och vackra nationalparker med möjlighet att vandra och campa.

 

Boende

Allt från camping, bed & breakfast på bondgårdar till drösvis med hostels finns att välja på för den med snålare budget. Önskar du lägga mer pengar på boende är det heller inga problem att finna flerstjärniga hotell.

 

Vi rekommendera dig att ta dig gott om tid att utforska landet när du väl är där. Du har ändå tagit dig till andra sidan jordklotet…

Information från kilroy.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0