Dag 3

tjena tjena ;D idag var det segt att komma upp och ut! klockan hann bli närmare 9 innan jag kom utanför dörren :S ingen större fara sked, bara lite mer hungrig när jag kom tillbaka.
När motivationen sviker så måste man snabbt komma ihåg sin målbild och varför man vill uppnå dessa mål!
 
Igår blev det vilodag för både mig och Edvin, vi fokuserade på att handla, laga mat och mysa istället.
Det blev polentakyckling stekt i kokosfett med blomkål och broccoli gratäng. 
 
Varför ska man ut och gå 30 min på morgonen?? 
 
Man ska aldrig träna på tom mage förutom just vid morgon PWn ( ett stort glas vatten eller en kopp svart kaffe är bra att dricka innan man går ) då kroppen har som högst förbränning just på morgonen så istället för att bränna bort maten man just åt så går kroppen in och tar på lagrat fett. 
Vid mer tempofylld eller tung träning så är det viktigt att äta något innan, inte en hel måltid utan ett mellanmål går bra.
Man behöver äta mat innan träning för att fylla på musklernas energiförråd och för att orka hålla en bra intensitet under hela passet. skippar man maten innan träning så sparar kroppen på energin dvs du gör inte av med lika mycket fett eller du bygger inte lika stora muskler som du kunde gjort om du hade ätit.
Det är även viktigt att äta efter en träning för att fortsätta fylla på energi till kroppen och musklerna som fortsätter jobba på ett bra tag efter att din träning är slut.
 
 
Dagens frukost består av fiberhavregryn, grönt te, vatten och ägg ;D ha en fab day 
/ Jessica 
 


Kommentarer
Sara aka Svenne

Inte nog med att du redan är snygg, du vill bli snyggare? Går det? DU som är så fin! :) Du är iallafall grym! Heja dig! Edvin får hålla hårt i dig på resan ;) du kommer vara eftertraktad! :D Saknar dig! <3

Svar: hahaha va snäll du är <3 ska du säga snygging. tänk på marcus som skickade iväg dig helt ensam :O saknar dig med <3<3<3 pussar
Edvin och Jessica

2013-02-09 @ 00:54:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0