Australien del 2

 
Good afternoon mate :D 
 
Just nu sitter jag och Edvin i bilen på väg mot Fraser Coast! 
Vi har på grund av pengarna och tidsbristen bestämt att stanna i 
 
Sydney 1 dag -done
Byron bay 3 dagar -done
Frasier Coast 1 dag
1770 Agnes water 3-4 dagar 
Airlie Beach 3-4 dagar 
 
Och sen Cairns resten av tiden innan vi flyger tillbaka till Sydney och sen till nya zealand. 
 
Det är sjukt jävla dyrt i Australien, vilket vi visste, men det är svårt att föreställa sig och vänja sig vid särskilt om man anländer från Bali där det är betydligt billigare att både äta och sova! 
 
Vi har som Edvin berättade spenderat några nätter i bilen, vilket för min del är helt okey men inget som funkar i längden för Edvin tyvärr så vi har varit flitiga på couchsurfer sidan och skickat förfrågningar om sovplats till både höger och vänster och vi väntar nu ivrigt på svar. 
 
Och sen får vi inte glömma att vi faktiskt har ett tält som fungerar alldeles utmärkt som sovplats. 
 
Vi har bestämt att ta det ganska chill på vägen upp till Cairns, kanske en surfing dag eller 2 och sen bara sola, bada och njuta för väl framme i cairns väntar vår båttur som ska ta oss till det stora barriärrevet. 
Vi ska göra 5 dagsdyk och 1 nattdyk och vi har mat och sovplats ombord på båten så det låter mer än lovade om ni frågar mig :D 
 
Nu tycker säkert många att vi missar några fina bitar i Australien, och det gör vi alla gången, men man hinner tyvärr inte med allt på 3 veckor och det finns ju inget som hindrar ett återbesök i framtiden. 
 
Nu tänkte jag underhålla Edvin lite här i bilen och sen är det snart dags för tankning och en sen lunch :D
 
Ha det bäst / Jessica 
 
24/3 13.30 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0