Australien del 3

 
Det är helt otroligt vad vacker natur det är i detta landet, under hela vår bilresa hittills så har vi inte tröttnat ett dugg på alla dalar, berg, och grönskande skogar och slätter. 
 
Även husen här är helt underbara.
Jag har sett minst 100 stycken solblekta och charmiga strandhus som jag hade kunnat tänka mig att flytta in i. 
Nästan alla hus är uppbyggda från marken ala  malibu med mysiga verandor, fina trädgårdar och med surfingbrädor lutade mot något garage eller grind intill. 

Lite djur har vi oxå sett, fast flest döda :S 
En känguru och en orm har vi lyckats se längs vägkanterna, men var fan är dom levande kängururna? Och vart är krokodilerna :P 
Edvin påstår förvisso att dom kan lura i sjöar och träsk både här och där, men det har jag svårt att tro. 
 
Ni ska förresten se lastbilarna här, rejäla doningar med galler och utbyggnader fram till som gör att dom kan ligga säkra på vägen även om det skulle hoppa fram en känguru från något buskage. 
 
Dom ber oss även vara vaksamma på både mini kängurus , dingos, koalor och vildhästar, vi håller våra tummar och hoppas på att kanske få se några av dessa djur utan att behöva besöka ett zoo. 
 
24/3 18.30 


Kommentarer
Tobbe o Katharina

EN TILLSYNES DÖD KÄNGRU VID VÄGKANTEN,KAN VARA LEVANDE (BARA AVSVIMMAD) SÅ FÅ INTE FÖR ER ATT STANNA OCH TA PÅ DEN JACKAN OCH TA KORT,FÖR DÅ KANSKE DEN PIGGNAR TILL OCH HOPPAR I VÄG MED ALLT VAD NI HADE I FICKORNA.

2013-03-25 @ 12:47:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0