Edvin speaking!

 
I detta landet kör alla fan som galningar, man har inte en aning om vilken sida man ska gå på och dom tutar ALLTID på en.
Går man inte ut som en polis med händerna uppe mot båda riktningarna när man ska gå över vägen så får man stå där vid trottoaren en kvart och glo.
 
Igår va det andra dagen på språkkursen och jag känner att jag nästan kan det flytande nu, skämt o sido, skämt o sido;) 
 
Vi gjorde blomster gåvor att offra till deras gudar och fick tillverka allt med palmblad och bambu pinnar, inte något för ett par rörläggar händer men jag fixade det med lite hjälp av Jessica:)
 
Idag har vi haft kurs i Balinesisk  matlagning, det va kul och gott!
 
Vi har även varit på batikmålning där alla volontärer fick måla på vars sitt lakan av något slag, min blev sådär medans jessicas fick topp betyg!
Fin?! Ja den va fin jävlar i det!
 
Helgen som kommer ska vi dra iväg till en ö som heter gili trawangas och sova där två nätter.
Det är nyårs afton den elfte mars så vi är lediga på måndag som tur är.
Vilket jag absolut inte ser fram emot är dagen efter nyår, den 12e mars.
Då är man tvungen att stanna inne hela dagen, det är förbjuder att gå ut. Det är helt sjukt, man får böter om man går ut... Allt man gör inomhus måste dessutom göras jätte tyst.
 
Inga flygplan till eller från landet, ingen trafik, inte vistas ute och allt man skulle kunna göra inne får man göra knäpp tyst.... KUL...
 
Annars är allt bra med oss!
 
Tack och hej!
 
/Edvin


Kommentarer
Kerstin Bengtsson

Vad roligt du skriver, man kan se det framför sig. He he.

2013-03-07 @ 18:42:00
Tobbe o Katharina

Hej på er !!Som jag ser det verkar det vara jättejobbigt att vara volontär ,jag menar språk kurs är ju jääääätejobbigt,för att inte tala om att måla Baaatik!!!! Det är ju jätte tungt!!!!Att lyfta tunga penslar i från färgspannen, ända upp på ett hängande lakan måste vara ooooooerhör ansträngande särskilt i den så tryckande värmen som ni har,och dessutom har några minuter till poooolen.
Vad jobbigt det måste vara att som volentär tviiiiingas att gå och titta på en massa aaapor och exotiska fruuuukter,fruuuktansvärt annsträngande.Dessutom det häääär med att knyta kooorgar måste va oehört ansträngande för armar och leder.
Ha det så gött i eran oehört svåra situation.
MVH
Robert Gustavsson

2013-03-07 @ 20:45:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0