Gili Trawangas

Herre min skapare utav detta gudomliga himmelrike vad här är fint på gili trawangas. Det ser ut som om när man tittar på alla fina paradis vykort och lägger ihop dom till ett så blir det denna platsen....som vi tyvärr ska lämna idag, då vi ska tillbaka till volontär arbetet.
 
Vi har nu blivit open water divers och fått vårt tillfälliga certifikat.
Fyra dyk ute i det kristall klara vattnet blev det.
Första dyket blev man helt paff, är det verkligen så här fint??
Alla fiskar i filmen "Hitta Nemo" har vi simmat brevid och bland det första vi såg var en jätte stor grön sköldpadda som vi va 435mm ifrån.
Tänk en vanlig "A-brunn" hemma i Sverige, gångar det med 1,5 så va skölden så stor.
Grymt mäktigt!!
Vi såg bläckfisk, triggerfish, lionfish, stonefish, flatworm  mm mm;)
 
Alla övningarna nere på botten gick hur bra som helst och dom va mycket nöjda med oss!
 
Ikväll åt vi på ett mat torg där vi fick grillade kyckling/lamm spett med jordnöts sås och ris. Jag tog lamm spett med ris och en stor öl.
Jessica tog kyckling spett med ris och en cola.
42 spänn! Helt ok:)
 
Lite tråkigt att lämna denna ön då den verkligen har passat mig och Jessica, men men vi ska till många andra fin fina ställen så att säga, så oss går det ingen nöd på!
 
Nä nu måste vi iväg, vi har en båt att passa! 
 
Godnatt!
/Edvin


Kommentarer
Sara aka Svenne

Att dyka är helt underbart! Man ser alla dessa fina färger över alltid, alla coola fiskar, koraller och massa massa mer och det ända man hör är sina egna andetag, helt oslagbart! Så avis jag blev nuuu! :P

2013-03-11 @ 08:07:43
Tobbe o Katharina

Låter helt fantastiskt!! 435mm? Hade du tummstock med i dykardräkten?Nej jag tror att du hade lite blandade hanverktyg med dig i fall någon koppling behövde spännas på era aggregat.
Ha det så bra med er,det är jätteroligt att läsa om era upplevelser

Svar: Jag hade mina bästa vänner tumstock, kniv och herr polygrip och skiftnyckel med mig ner. Man vet ju aldrig, dom kanske akut behövde hjälp med nånting, ja då ska man såklart vara på plats;)
Edvin och Jessica

2013-03-11 @ 12:33:50
ingela.emma

Så härligt det låter bara njut och var rädda om er kram ingela

2013-03-11 @ 17:53:54
Kerstin Bengtsson

Hur många timmar tog flyget dit? ;)

Svar: Flyget tog ungefär 24 timmar med alla stopp och byten till Bali. Sen så tog vi båt till gili trawangas, det tog en timme plus en bilfärd som var lika lång.
Edvin och Jessica

2013-03-11 @ 22:58:17
Martin Bengtsson

Fasen vad gött ni har det! Vad fan måste ni ha det så gött för? ;)

Om jag får föreslå, så hade det underlättat för oss läsare om ni hade haft någon typ av schema som visar var ni är vid vilket datum. Kanske inte nödvändigtvis i minsta detalj, men så länge man vet VAR ni varit och NÄR ni beger er vidare. Kanske i en ny flik, eller om man kan göra den "sticky" på annat vis, lättillgänglig.

Svar: I fortsättningen ska vi skriva var vi är i varje rubrik så ni vet.Vi har det hur gött som helst brotha och jag hoppas verkligen att du får vara med om sånt här också. Ha det bra!
Edvin och Jessica

2013-03-12 @ 08:43:31
URL: http://www.byggarn.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0