Fiji

 
Bula :D
 
Just nu sitter jag och edvin pa ett internet cafe i nadi fiji
Vi har precis bokat en resa ut till en av oarna har vid namn Mana.
 
Dom forsta dagarna har pa fiji har inte varit dom basta, vi har sovit i harda sangar och var CS host ar langt ifran den trevligaste vi har mott.
Det kanns som om att dom har bjudit hit oss for att forsoka tjana pengar pa oss.
Dom har tagit med oss till DERAS resturang, dom vill att vi ska boka var resa via DERAS foretag och garna till ett sa hogt pris som mojligt!
 
MEN.. jag och edvin ar langt ifran dumma, sa vi akte in till stan och pratade med andra reseforetag ( vilket dom avrade oss fran ) och prutade sa att tanten i butiken nastan blev vansinnig. Sen sa tackade vi for oss, tog hennes lagsta pris och atervande sedan till  var host och bad henne matcha priset, vilket hon var tvungen till att gora.
 
Hon bad oss lite diskret att vara tysta om priset vi fick ( da det var mycket lagre an det priset man i vanliga fall betalar for ). Sa nu utnyttjar vi dom genom att sova dar gratis, aka till mana till ett mycket bra pris och sedan spenderar vi sista natten hos dom innan vi aker vidare till Hawaii.
 
Ny uppdatering kommer efter Mana da vi formodligen har mer spannande saker att beratta.
Ta hand om er <3 massa karlek Jessica
 
Btw filmen castaway spelades in pa Mana island.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Sara aka Svenne

Ojdå.. Men ni är inte dumma ni! Är man kiff så är man! Hoppas ni får det grymt på Mana Island :) vaaaa?! Är det Hawaii så snaaaart?! Ses där eller? ;) jag bangar INTE! Jag kommer! Haha! See you :D <3

2013-05-09 @ 08:59:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

onebigtrip.blogg.se

Denna bloggen handlar om Jessica och Edvin som känt varandra sen dom var 12 år gamla, nu är det mer än 2 år sedan dom möttes på en flygplats i Los Angeles och bestämde sig för bli ett par <3 Året efter hann dom komma hem från LA, flyttat ihop, skaffat hund, skaffat jobb, besökt London, Grekland och Italien och nu har dom även kommit hem från sitt livs resa som tog dom ett helt varv runt vår jord....

RSS 2.0